Koninginnedag, oh nee, toch niet!

Het zit er zo ingebakken, Koninginnedag. Maar die bestaat niet meer. Nu heet het Koningsdag, en is het op een andere datum. En hoewel ik vandeweek de Nederlandse vlag tegengekomen ben bij het uitpakken, hebben we ’em niet uitgehangen vandaag. Geen behoefte aan gehad!

De afgelopen dagen hebben we weer een boel werk verzet. De woonkamer en voorkamer/eetkamer zijn nu dozenvrij, en in de kelder staat de TV-kast en is deze gevuld met spelletjes. Later deze week komt de grote tafel er nog te staan en dan is het daar ook zo goed als klaar! Moet zeggen, dat allemaal binnen 3 weken na aankomst van de container, niet slecht!

 

We hebben ook gewerkt aan werk. Jakko, of Jakob zoals hij hier veel genoemd wordt, is naar een diner van de Dutch Canadian Business Associates geweest om te netwerken, en daar zijn een paar potentieel goede contacten uit voortgekomen. Zelf ben ik afgelopen zaterdag naar Red Deer geweest, een slordige 150 km north, naar een paardenbeurs, The Mane Event. Hier clinics gezien, maar ook contacten gelegd en informatie opgedaan over lestarieven welke hier gehanteerd worden. Een pittige rit naar huis, deels in de sneeuw, maar het was de moeite waard!

Charlotte heeft twee dagen met alle kinderen van haar Music Class doorgebracht in Red Deer. Hier heeft ze leuke clinics mogen volgen, maar er werd ook geshopt en gezwommen. Ze heeft het erg naar haar zin op school en ook al veel vriendinnen!

Ook bij Jonathan gaat het goed op school. Hij vond het in het begin een beetje moeilijk om aansluiting te vinden, maar dat gaat een stuk beter nu, en ook hij gaat met plezier naar school. Als ik het goed begrepen heb heeft hij zelfs al een optreden met zijn muziekgroep gepland staan!

Allemaal positieve berichten dus, we hebben het nog steeds naar onze zin en hopelijk gaat het binnenkort op werkgebied ook goed!

2016-04-23 19.30.11

Bovenstaande grote borden staan bij alle toegangswegen naar Cochrane, en elke keer als ik ’em zie ben ik weer blij dat ik hier mag wonen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *