Eerste schoolweek, jarig zijn en nog meer geneuzel

Het normale leven gaat zo’n beetje beginnen, de kinderen gaan naar school. En gelijk maar zoals het hoort: met de schoolbus! Charlotte zag het al helemaal zitten, gezellig met vriendinnen kletsen in de bus, en zo ging het ook. Vanaf het moment dat ze in de bus ging zitten, kwam er een meisje naast haar zitten en werd er vrolijk gekletst! Leuk om te zien hoe makkelijk dat gaat bij haar!

2016-04-18 07.42.16

Jonathan moest de eerste keer wat eerder op school zijn om zijn laptop in te regelen, dus die zou met de auto heen gaan en met de bus thuiskomen. Maar helaas, dat mislukte en meneer belde met de mededeling dat hij de bus had gemist lol…

Gelukkig ging het dinsdag zowel heen als terug wel goed!

2016-04-19 08.29.42

Beiden kwamen enthousiast thuis met mooie verhalen en dat het toch wel allemaal meeviel op school! Wat een opluchting!

En dan is het woensdag de 20e, en ben je jarig. Geen visite, behalve dan iemand van The Welcome Wagon, een welkomstcomitĂ© die nieuwkomers in town welkom heet en een bult aan reclamezooi over je heen stort. We zijn nu weer voorzien van een setje tandenborstels voor het hele gezin, kortingsbonnen voor de locale sportschool en we kunnen voor wel een week aan gratis brood komen! Wel overspoeld met een heleboel felicitaties via Facebook, What’s App en Messenger, dus wel een jarig gevoel gehad, dankjewel allemaal!

We hebben ook een bezoekje gebracht aan The Source, die ons voorzien heeft van Canadese telefoonnummers. Dat betekent dus ook dat onze Nederlandse nummers per eind van deze maand zo’n beetje niet meer bereikbaar zijn. Wil je dus telefonisch contact met ons op kunnen nemen, stuur dan een berichtje, dan krijg je ons Canadese nummer!

Vandaag hebben we het vakkenpakket van Jonathan voor volgend jaar vastgesteld. Een boel keuze en een flinke puzzel om aan voldoende punten te komen, en ook nog een open toekomst te behouden, aangezien Jonathan nog niet weet wat hij precies wil gaan worden!

En Frodo? Die heeft het nog steeds heel best naar zijn zin hier!

2016-04-21 18.31.14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *