Subscribe now!

Wie kent het niet, je kunt je overal op abonneren tegenwoordig, en krijgt dan een mailtje als er een update o.i.d. is. Wij hebben een heleboel abonnementen op Nederlandse nieuwsbrieven eruit gegooid haha!

Maar goed, we hebben een mooie blog, en waarom zou je niet willen dat men die ook kan volgen? Het kostte wat tijd en moeite, maar nu kan het dus!

Scroll op onze pagina maar helemaal naar beneden, daar kun je dan je email achterlaten en blijf je als vanzelf op de hoogte van onze avonturen!

5 Comments

  1. We hebben 8 jaar terug ongeveer het zelfde ondergaan, alle herinneringen komen weer boven. In het begin is het best heftig, emotioneel en zwaar. Maar na verloop van tijd zal je zien dat alle stukjes van de puzzel op zijn plaats vallen. En als je dan terug gaat op familie te bezoeken in Nederland realiseer je je wat een ruimte en vrijheid je hier kan hebben. Succes!

    1. Bedankt Paul!
      Tot nu toe vonden we het eigenlijk nog het heftigst om ons huis in Nederland leeg te halen en alle spullen in de container weg te zien rijden. Daarna hebben we nog 3 weken in een bijna leeg huis gezeten, dat was raar. Vanaf dat we hier in Canada aankomen zijn we weer aan het opbouwen en dat voelt heel goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *