De eerste dagen in vogelvlucht!

Even een post die meerdere dagen omvat, anders wordt het wel een erg saai en lang verhaal!

De eerste nacht in het B&B was wat onrustig, maar toch goed geslapen. Na een heerlijk ontbijt van Deanne zijn we naar Cochrane gereden met de helft van de bagage, om daar de sleutels van ons huurhuis in ontvangst te nemen! Mooi huis, veel kamers en ruimtes met veel kasten, en niet te vergeten een mooie tuin! Hier gaan we het wel een tijdje uithouden denk ik!

Na een flinke berg boodschappen en het overhalen van alle overige bagage was de dag voorbij en hebben we, zittend op geleende tuinstoelen, iets simpels gegeten. De luchtbedden opgeblazen, dekbedden erop, welterusten!

Het echte werk kon beginnen. Nog meer boodschappen, naar de bank voor een afspraak, de Dollarama leegkopen met toiletborstels, zeeppompjes en al dat soort dingen, en tussendoor volop genieten van de rust. Meerdere keren met Frodo langs de rivier gewandeld, het is jammer dat hij er niet los mag lopen, maar goed, dat is niet anders!

2016-04-01 13.09.37

 

Zo’n dag vliegt voorbij, en de zondag dient zich alweer aan. Geen bijzondere dingen gedaan vandaag, echt een dagje genikst en genoten van de warme lentezon, de thermometer in de tuin gaf 20+ graden aan!

En dan wordt het maandag, maar daarover later meer!

 

2 Comments

  1. Kim, er is een hondenpark aan de rivier waar de hond vrij kan rondlopen. Iets naar het oosten, tussen de oude (houten) brug en Spray Lake Sawmills Family Sports Centre.

    1. Ik zie nu pas je post. We hebben die off-leash zone de eerste zaterdag al gevonden inderdaad, mooi wandelstuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *