A lazy sunday afternoon

Na een dikke week vol activiteiten was het echt even tijd voor een wat rustiger dagje. Eerst lekker uitgeslapen, om vervolgens van een uitgebreid ontbijt met sausages, bacon and scrambled eggs en natuurlijk blueberry pancakes te genieten. Heerlijk even bijkomen zo! Het ontbijt ging rustig over in koffie drinken, wat weer overging in de lunch, wat een straf!

Na de lunch toch maar even de hort op gegaan, en een bezoekje gebracht aan het Calgary Olympic Park. We hadden geluk, er werd weer getraind (dacht tenminste niet dat het een wedstrijd was) op de bobsleebaan. Er gingen dames rodelaars naar beneden, en hoewel Jakko en ik 3 jaar geleden al gezien hadden hoe razend snel dat gaat, was ik toch weer verbaasd over de hoge snelheden die er gemaakt worden op die baan. We zijn verder naar boven gereden, naar het startpunt, en tot onze grote verbazing zag ik daar ineens iets oranje-rood-wit-blauws liggen/staan.

20151018_152156

Jawel, Bobslee-Team de Bruin was zich aan het opwarmen, na de rodelaars was het hun beurt. Helaas duurde het nog een flinke tijd voor zij aan de beurt waren, de baan moest eerst geprepareerd worden voor de bobs, dus zijn we toch maar weer weggegaan. Als we hier definitief zitten gaan we zeker eens naar een wedstrijd!

 

Na het Olympische avontuur zijn we door nog wat buitenwijken van Calgary gereden, we hebben weer geweldig mooie huizen gezien in mooie, ruim opgezette wijken, maar helaas vielen veel van die huizen een bééétje buiten ons budget 😉 .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *